joi, 30 septembrie 2010

Militarii în rezervă din Cluj-Napoca au repurtat prima lor victorie în bătălia juridică

http://www.cotidianul.ro/125438-Pensiile_militarilor_raman_pe_loc_

Declaraţie
Cu această ocazie, SCMD-filiala Cluj-Napoca adresează cele mai fierbinţi mulţumiri conducerii, jurnaliştilor şi personalului tehnic-administrativ de la jurnalul "COTIDIANUL". În momentul de faţă, este singura publicaţie românească care ne-a oferit prin articolele publicate sprijin concret în lupta legitimă de apărare a drepturilor noastre.
SCMD-filiala Cluj-Napoca recomandă tuturor membrilor săi, cât şi celor de la toate filialele din ţară, ca o recompensă binemeritată, să cumpere cât mai frecvent cotidianul sau să contracteze abonamente. Aşa vom dovedi că - la rândul nostru - şi noi ştim cum să-i sprijinim pe prietenii din societatea civilă care ne ajută.
Preşedinte SCMD-filiala Cluj-Napoca
Col.(r) Gelu MIRON

2 comentarii:

  1. DIN NOU ARDEALUL IA FATA ROMANILOR. SA SPERAM CA TOTUL SE VA TERMINA BINE.MAI STAM 2 SAPTAMANI IN ESPECTATIVA,POATE. IN SFARSIT JUSTITIARII ARDELENI SI-AU DAT SEAMA CA FAC PARTE DIN POPOR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari celor 7 militari !Daca fac parte din filiala Cluj, stau si ma intreb de ce nu s-a facut actiunea in numele filialei ? Daca nu sunt , de ce ne laudam cu o actiune privata? Nestiind mai mult , sper insa ca initiativa acestor colegi, sa fie in ajutorul tuturor . Felicitari lor si judecatorilor din Cluj . Doamne ajuta mai departe !

    RăspundețiȘtergere