vineri, 27 iulie 2012

Readuceri aminte


       Imi amintesc,cum s-a constitutit in martie 2010, filiala Cluj-Napoca a SCMDRR,cand plana asupra noastra amenintarea ca,“pensia nesimtita”,cum o numeau cu emfaza, PM si presedintele de atunci,va fi taiata,redusa,martelata,retezata,despicata,recalculata,revizuita si egalizata retroactiv(principiu constitutional dupa verticalul obedient Homuncul Bonifaciu) dar si pentru viitor si dincolo de acesta, in virtutea principiului contributivitatii fabricat pentru militari de ilustrul Seitan. 
    L-am inteles(pe PM) atunci,crezandu-l  in campanie electorala pentru alegerile din Parlamentul European(EBA) si  prezidentialele de la finele anului.
      Imi amintesc  cu nostalgie, luna ianuarie 2011, cand era sa daramam Cercul Militar Cluj-Napoca,doar cu sufletele noastre pline de umilinta,ura si revolta dezlantuite de primirea  pensiile ciuntite sfertodoct, semet si nesimtit de cel mai bun guvern de dupa 1989, insotite de inepta si lupeasca urarea de pe talonul de pensii “La multi ani cu sanatate”
       Ce revolutionari, ce indarjiti,aspri,necrutatori,vehementi si hotarati eram in a ne apara drepturile castigate legal,avand in vedere ca noi,indiferent pe ce treapta ierarhica am fost, nu ne-am putut da niciodata premii,salarii de merit,recompense,sporuri sau alte beneficii salariale care sa fie luate in calcul la stabilirea cuantumului pensiei.
  Am ajuns insa in iulie 2012 si sunt dezamagit de apatia,indiferenta,nepasarea,versatilitatea si europenismul desantat al unor colegi, cadre militare in rezerva, revolutionari hotarati ai anilor amintiti mai sus.
             Pentru minime beneficii castigate, acestia prefera “boicotul” explicat tot sfertodoct, la fel cum a fost si ciuntirea pensiilor din ianuarie 2011.
       Faust are numerosi prozeliti iar apartenenta la casta militara, unitatea de grup,solidaritatea au devenit un vis,o Fata Morgana indepartata,ratacita in perfida manipulare mediatica din ultimele 23 de zile
           
            Cu stima
      Col(rez) Sorin Berariu