duminică, 21 martie 2010

INFORMARE FILIALA CLUJ-NAPOCA A SCMD

Activitatea de sustinere a punctului de vedere al pensionarilor militari cu privire la mentinerea actualei legislatii referitoare la pensionarea militarilor a continuat prin inmanarea unor memorii domnilor deputati de CLUJ,respectiv d-lui MIRCIA GIURGIU deputat PDL si d-lui VASILE SOPORAN deputat independent.
Membrii biroului operativ au purtat cu domnii deputati si discutii de argumentare legislativa
internationala si interna cu privire la solicitarile legale prezentate in memoriu. Din discutii am observat ca sunt de acord cu cele prezentate de noi , continutul memoriului urmand sa fie adus la cunostinta grupurilor parlamentare din care fac parte , urmand ca pozitia sa ni se comunice ulterior.
Biroul operativ va continua activitatea de sustinere a actualei legislatii cu privire la pensionarea militarilor, iar in cursul acestei saptamani va imana memorii tuturor parlamentarilor de Cluj.
Am remarcat cu certitudine un fapt din discutiile purtate , si anume acela ca parlamentarii de la nivel local sunt preocupati sa afle care este pozitia populatiei referitoare la proiectul legii unitare a pensiilor, de aceea si filiala Cluj -Napoca a SCMD va intrepride toate masurile pentru a face cunoscute solicitarile legale atat la nivelul parlamentarilor cat si la nivelul opiniei publice .
Presedintele filialei Cluj-Napoca a SCMD
col(r) Miron Ioan Gelu