marți, 16 martie 2010

ANUNT FILIALA CLUJ-NAPOCA A SCMD

Cadrele militare disponibilizate, pensionari militari in rezerva si retragere din municipiul Cluj-Napoca ,apartinand M.Ap.N, M.A.I. si celorlalte structuri militare de aparare si siguranta nationala care doresc sa se inscrie in filiala locala Cluj- Napoca a sindicatului pensionarilor militari pot primi relatii de la urmatoarele persoane:
col(r) Miron Ioan Gelu nr tel: 0755 133 414
col( r ) Chitu Florin nr tel; o726755 578
col(r) Berariu Sorin nr tel:0723551 641
lt col(r) Pop E mil nr tel: 0745197 277
Pentru inscriere aveti nevoie de urmatoarele documente:
- cerere de inscriere -o primiti de la filiala Cluj- Napoca a sindicatului.
-2 poze tip legitimatie de marimea 3/4
- copie dupa cartea de identitate.
- copie dupa livretul militar , sau dupa ( decizia de pensie ,ori talonul de pensie) pentru cei care nu au livret militar.
- dovada de plata a cotizatiei de membru. ( in valoare de 120 anual care se poate plati intr-o singura transa sau in doua transe a cate 60 de lei) cotizatia se plateste la o filiala a bancii BRD Group Societe Generale in contul : R041BRDE 441SV79262374410.
Relatii puteti obtine direct in fiecare zi de marti intre orele 10-12 de la membrii biroului operativ la Sala Armelor din Cercul Militar Cluj- Napoca.
Sindicatul lupta cu mijloacele legale pentru pastrarea drepturilor dobandite de pensionarii militari dupa o viata de munca si privatiuni.Unii considera ca nu e necesar acest sindicat ,dar realitatea din tara noastra infirma acest lucru.stau si intreb;cine lupta pentru noi pensionarii?
imi raspund tot eu ;pentru drepturie pensionarilor militari nu mai lupta cu adevarat decat sindicatulCMD.
Camarazi,puterea nu sta numai in multimea grupului ci si in unitatea si organizarea lui, asa ca daca vreti sa ne facem auziti si ascultati , dar si respectati ,atunci alaturati-va ca membri sindicatului cadrelor militare disponibilizate in reverva si in retragere
Presedintele SCMD ,filiala Cluj-Napoca,
col(r) Miron Ioan Gelu

2 comentarii:

  1. M-a surprinde nepasarea clujenilor, cu atata armata! Sau se intampla ceva, or fi de partea lui boc? Cine-mi poate raspunde?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt mr.r.Muresan Stelian,din Turda,membru al S.C.M.D.,inscris la Bucuresti.Pot primi carnetul de membru prin intermediul filialei Cluj-Napoca?
    Astept raspunsul pe adresa: stelianmuresan@gmail.com
    Deasemenea,as dori informatii despre stadiul actiunii in justitie intreprinsa de S.C.M.D.pentru apararea drepturilor noastre,eu fiind dat afara din serviciu ,incepand cu 01.01.2010,ca urmare a aplicarii legii neconstitutionale nr.329.Mentionez ca dupa intrarea in vigoare a legii bugetilui pe 2010,prin cresterea salariului mediu brut pe tara,pensia mea a ramas mai mica,dar nu m-am putut reangaja pe vechiul post,acesta fiind blocat,asa cum este si in prezent.
    Va multumesc.
    Jos Mafia,sus PATRIA!

    RăspundețiȘtergere